RSS

Buat duit cara mudah copy paste Facebook

[ BERHENTI! LUANGKAN MASA 5 MINIT UNTUK BACA DAN FAHAMI SISTEM YANG BAKAL MERUBAH HIDUP ANDA SELAMANYA. TAK BACA RUGI! SERIUS ]

KERJA SAMBILAN DARI RUMAH 2016!
BUAT DUIT SAMBIL ONLINE COPY PASTE LINK FACEBOOK!

Assalamualaikum. Selamat datang ke blog saya. Biar saya perkenalkan diri saya. Nama saya Faizul. Tinggal di KL memang perit kalau tak ada duit. Gaji sikit. Bayar tu ini habis segera. Kerja penat, duit habis cepat. Kesian kan?. Saya sepertimana anda tidak pernah tahu terdapat banyak cara mudah untuk buat duit online.

Sebenarnya saya tak peduli pun. Saya paling tak minat kalau apa-apa sahaja yang berkaitan dengan MLM ( Multi level Marketing) atau apa-apa sahaja yang memerlukan saya mengeluarkan modal. Tak kisahlah dia janji bulan ke bintang, dapat juta-juta ke apa-apa. Saya memang tak minat. Lebih baik beringat sebelum kena ya tak?. Janji siapa pun boleh janji. Nanti duit lebur apa pun tak dapat. Hampeh!

Lama juga saya surf internet, cari peluang jana pendapatan. Dan alhamdulillah sekarang pendapatan saya sangat stabil. Memanglah tak kaya, tapi senanglah juga. Dengan hanya pastekan link aja. Soalnya bagaimana saya buat?. Nak jadi macam saya?

Jana pendapatan lumayan dengan Tone Excel Auto downline

Tentu semua pernah dengar tentang kebaikan Tone Excel kan?. Jangan terkejut tone excel dah lahirkan ramai jutawan. Serius!. Nak sangat masuk.  Namun Malas cari orang, Takut tak ada orang masuk bawah kita. Malas urus downline. Malas jumpa orang. Malas tukar talian nak jana pendapatan?*. Eh.. kalau yang ni pun malas, saya tak boleh bantu. Hehe. Malas copy paste pun masih boleh bantu dengan auto post.

*Sebenarnya boleh kekal no lama ya. Jangan risau

Sebenarnya ada cara mudah jana pendapatan dengan Tone Excel sekarang. Cara mudah cari orang. Cara mudah uruskan downline. Semua automatik. Duduk diam pun boleh dapat duit :) (caranya akan kami ajar)

Kerja dari rumah je berbekalkan Handphone dan Facebook. Hanya copy paste link anda. Cukup mudah. Setiap yang masuk dan register automatik bawah anda.

http://autodownline123.com/?ref=66845.

Contoh link. Hanya paste link ini beserta penerangan. Setiap yang masuk register automatik di bawah anda. Dan ada RM20 bonus fast track untuk anda bagi setiap registration

Apa tu auto downline?

Pernah dengar tentang auto downline?. Biar saya ceritakan sikit. Komuniti auto downline ni adalah komuniti di bawah tone excel. Yang di buat khas untuk mereka-mereka di luar sana yang nak sangat masuk tone excel tapi tak pandai menaja. Tak pandai cari orang. Tak pandai uruskan downline. Dalam komuniti ni ahli saling membantu. Upline akan bantu downline. Downline akan bantu upline.

Seperti yang kita tahu. Tone excel mendapat komisen hasil dari top up downline. Cara kira macam ni. Sekiranya yang join bawah kita sampai level 3 semua top up RM50. Maka kita akan dapat

Komisen
Level 1=6%
Level 2=3%
Level 3=11%

Level-1     10 x RM50 x 6% = RM30
Level-2     10 x 10 x RM50 x 3% = RM150
Level-3     10 x 10 x 10 x RM50 x 11% = RM5500

Total = RM 5680*
* Sekiranya semua top up RM50
*Dengan teknik duplicate 10 orang level 1,2 dan 3


Bulan tersebut anda akan mendapat RM5680. Siapa nak bagi ya tak?... tak cukup ke kalau sebanyak itu dapat duit sampingan untuk tambahkan gaji kita?, saya rasa dalam hati kita ramai yg kata, banyak tu. Tapi yang penting, agak-agaknya lah, bulan depan mereka akan topup lagi tak? Jawapannya pasti YA. Dan ini bermakna, bulan depannya anda akan dapat komisyen lagi, itulah yang akan terjadi kepada saya setiap bulan. Tiap-tiap bulan dapat komisyen. Kerja sekali, komisyen berkali-kali.

Jadi tujuan utama kita selain menggunakan tone excel sebagai telefon. Kita boleh gunakan sebagai jana pendapatan. Caranya penuhkan level kita sampai level 3. Masalahnya dengan tone excel biasa. Bukan setakat level 3. Level 1 pun susah nak dapat orang kan?.

Di sinilah kelebihan auto downline. Dengan ada nya sistem spill over. Anda cuma perlu cari 10 sahaja level 1. Susah nak cari 10?. Pun upline akan bantu dengan spill over percuma. Di samping anda cari sendiri. Bila level 1 penuh. Spill over level 2 pula. Begitulah sampai level 3.
Ringkasnya kalau orang atas anda terlalu rajin cari orang. Anda sendiri akan dapat orang bawah secara percuma kerana sistem spill over tadi. Contoh orang atas cari 100, 10 akan masuk level pertama dia manakala selebihnya akan masuk ke bawah, iaitu anda di level 2. Seterusnya ia akan masuk ke level 3. Dia dapat. anda dapat.  Sama-sama untung kan?

So kalau sama-sama rajin cari 10 orang je. Kejap je kuota penuh level 3.

Selepas level 3 penuh akan naik balik ke level 1 jadi orang yang ke=11. Nanti dapat ulang balik sistem sama. Dapat lebih lagi. Dan ianya automatik. Best kan?

Jika dibandingkan dengan sistem yang biasa, anda perlu usahakan sendiri mendapatkan downline. Akan tetapi dengan sistem autodownline ini, anda berpeluang mendapat downline percuma hasil limpahan penajaan upline-upline di atas

Susah ke?. Sambil-sambil main Facebook, Whats app. We chat. Instagram paste kan link?

http://autodownline123.com/?ref=66845

Teknik duplicate 10 orang. Hanya perlu penuhkan level 1=10 orang sahaja. Dapat komisen top up seumur hidup. Insurans kemalangan percuma RM100000 sekiranya anda top up RM50 sebulan. Insurans ini automatik. Dan komisen dapat di warisi sampai ke anak isteri

Register segera. Percuma sahaja. Jangan tunggu untuk berjaya!. Kami akan bagi penerangan dan bantuan sepenuhnya. Tak pandai kami ajar sampai berjaya. Itu janji Kami ahli komuniti autodownline.

http://autodownline123.com/?ref=66845

 Bukti! Baru 3 hari masuk dah ada downline percuma dari spill over. Ada 3 upline atas kita. 3 kali peluang spill over percuma. Best kan?.
Yakin dengan sistem autodownline?. Nak join segera untuk bantuan dan pertanyaan?. Daftar dulu, kita cerita kemudian :)

Syarat:
1. Umur 12 tahun ke atas. Warga Malaysia atau Mempunyai passport ( warga asing)
2. Ada akaun bank tak kisah bank apa pun.
3. Rajin, kreatif dan bersemangat waja. .

http://autodownline123.com/?ref=66845

Nota:.

1. Anak syarikat air asia. Patuh syariah dan di luluskan kerajaan Malaysia. Sistem terbaru tone excel malaysia.


2. Sistem auto downline adalah sistem di bawah tone excel bertujuan untuk membantu ahli yang tak pandai menaja dan tak tahu menaja untuk sama2 mendapat spill over atau downline percuma supaya sistem level kita cepat penuh dan mula merasa pendapatan .

*Pendapatan bergantung pada kerajinan individu dan upline. Spill over percuma


3. Bukan skim cepat kaya atau skim jutawan ya. 100% di jamin bukan scam

4. Jamin tak akan rugi dan sangat beruntung jika join dan belajar cara yang sangat senang ni.

5. Jangan tunggu orang lain dah lama masuk baru kita nak start jana pendapatan. Masuk sekarang untuk pencerahan dan bantuan. Tak berminat boleh je cancel kemudian. Percuma tanpa bayaran*

Harga simkad adalah RM100 kalau ingin upgrade premium member dan mendapat segala kelebihan tone excel


RM60 Call unlimited semua nonbor +2.5GB Data Free

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment